Masinile convertite la GPL produc mult mai putine emisii nocive in comparatie cu carburantii traditionali, cu toate ca vehiculele din ziua de azi sunt, teoretic, mai „curate”.

Cu siguranta este cunoscut faptul ca o masina care ruleaza pe GPL este o alternativa perfecta pentru un mediu mai curat si un buzunar mai plin. De ce este atat de important pentru mentinerea si protejarea mediului? In primul rand, gazul are un continut scazut de carbon si produce mult mai putine emisii nocive care contribuie in mod negativ la calitatea aerului. In al doilea rand, GPL contribuie la reducerea poluarii sonore si se evapora foarte rapid in cazul unei deversari, necontaminand apa sau solul.Conversia si instalatii gpl

O testare independenta bazata pe 9000 de masini produse recent arata ca cele care ruleaza pe gaz produc cu 11% mai putin CO2. De asemenea, in comparatie cu motorina, masinile pe gaz emit de 5 ori mai putini oxizi de azot.

Luand in considerare calitatea aerului tot mai scazuta in mediul urban si efectul nociv asupra sanatatii cetatenilor, convertirea vehiculelor pe gaz este o alternativa benefica din toate punctele de vedere. Conform testelor independente, o masina pe diesel emite de 120 de ori mai multe particule fine decat o masina pe GPL si este nevoie de 20 de autovehicule pe gaz pentru a emite aceleasi noxe ca un singur vehicul diesel.

Ce inseamna conversia la GPL?

Acest proces inseamna faptul ca masina va rula fie pe benzina, fie pe gaz. Este adaugat un al doilea sistem independent de combustibil cu un rezervor special. De obicei, acest rezervor este montat in locul rotii de rezerva sau poate fi instalat chiar si sub vehicul. Daca va faceti griji in legatura cu spatiul disponibil dupa instalare, ar trebui sa stiti ca aceste rezervoare sunt disponibile in marimi diferite, astfel spatiul ramas nu va fi o grija in plus.

La cine apelezi pentru servicii de instalatii GPL?

Echipa Bizigaz este la dispozitia tuturor clientilor care isi doresc o astfel de convertire a autovehiculului si practica printre cele mai bune preturi de pe piata, oferind kituri GPL de inalta calitate.

Soferii care vor sa apeleze la instalatii GPL Bucuresti, sunt bineveniti la Bizigaz si vor descoperi cu siguranta multitudinea de beneficii adusa de o asemenea schimbare.