Instalatiile GPL si-au castigat popularitatea treptat in ultimii ani la nivel global.

Instalatiile GPL sunt extrem de benefice in special pentru soferii care doresc sa economiseasca bani din cauza pretului ridicat al benzinei. In afara avantajului reprezentat de costul scazul al carburantului, protejarea mediului a devenit o prioritate pentru fiecare tara. Asadar, tot mai multi soferi se intreaba daca investitiile in instalatii GPL chiar merita.

Parcurgi multi kilometri anual? Atunci, cu siguranta esti in avantaj!

In functie de tara, 1 litru de gaz poate costa chiar si jumatate din pretul unui litru de benzina. Instalarea sistemului GPL are costurile sale, reprezentand si testele tehnice sau intretinerea periodica. Cu toate astea, s-a ajuns la concluzia ca tot GPL are castig de cauza atunci cand vine vorba de economie. Cu cat o instalatie GPL este folosita mai mult,  cu atat economisirea banilor este mai mare.

Cat de repede se va intoarce investitia intr-o instalatie GPL in buzunarele noastre?

Pentru o estimare corecta trebuie sa iei in considerare  anumiti parametri precum costul mediu al carburantului, costul instalatiei GPL, kilometrajul si consumul carburantului. Pentru o estimare cat mai apropiata de realitate poti contacta expertii in instalatii GPL. Acest lucru te va ajuta in luarea unei decizii care sa te avantajeze. Cu siguranta, daca planuiesti sa folosesti un autovehicul pentru mai mult timp, vei avea parte de un avantaj mai mare in fiecare an.

Instalatiile gpl si investitia

Tipuri de vehicule care functioneaza pe GPL

GPL este folosit in mare parte in autoturisme si vehicule utilitare mici, dar este popular si printre SUV-uri si vehicule utilitare. Flotele si taxiurile s-au adaptat cel mai usor si repede la sistemele GPL. Cele mai multe autovehicule care ruleaza pe gaz au trecut prin conversia la GPL dupa ce au fost achizitionate. In ultimii ani, cateva branduri auto cunoscute au inceput sa produca si sa comercializeze masini cu sisteme GPL din fabrica.